Beoordelingen van Mito Sushi Enschede

Recente recensies van Mito Sushi Enschede

5 sterren na 224 reviews

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pittig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker vers. Alleen jammer dat alles uit elkaar viel zodra het vast gepakt werd met stokjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit en mega snel!!!!

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne producten en snelle bezorging, kortom top service 👍

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super lekker. Als je geen zin hebt om de stad in de gaan voor een “hoger” aangeschreven sushi spot, haal het hier af. Lekkere rijst, verse producten en ze doen niet zuinig met ingredienten. Erg lekker.

, 16-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en vers klaar gemaakt. Smaakt ontzettend goed. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Tot de volgende keer.

, 16-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was weer supervers en erg lekker. Een opmerking: ivm hygiëne kun je beter geen geld aanraken met diezelfde handschoentjes waarmee je ook het eten bereid.

, 16-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen nergens anders meer dan bij Mito! 🥰🥰

, 15-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi en pokebowls! Snel bezorgd!

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi! Bezorging was stipt optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al diverse malen besteld en nog nooit teleurgesteld geweest. Super, altijd goed en op tijd. Wordt het 10 minuten later of iets is niet op voorraad,. Dan bellen ze. Echt super en het meest belangrijke, ze leveren qualiteit. Heel erg tevreden 👍👍👍

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en op tijd bezorgd

, 01-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles Goed van smaak, Sate erg kleine stukjes aan de stokjes.

, 31-08-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi van Enschede..

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en exact op het aangegeven tijdstip bezorgd door een erg vriendelijke bezorger. TOP!

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Proeft vers.

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi alleen zijn de stukjes soms iets te groot naar mijn mening.

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier vaker. Het is altijd heerlijk!

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi roll die we besteld hadden was erg lekker. Helaas was de yakitori dat niet, het vlees smaakte apart en oogde ook niet vers. Ook de loempia's smaakten niet geweldig. Hartstikke tevreden over het bestellen, snel kunnen afhalen en de vriendelijkheid van het personeel. Maar ik bestel niet zo snel opnieuw helaas.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor t eerst besteld bij jullie. Lekkere sushi. Alles eigen smaak. We hebben heerlijk gegeten. Bezorging op afgesproken tijd en heel vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!!

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, snel bezorgd, smaak was top

, 18-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en precies op de afgesproken tijd thuis bezorgd.

, 17-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en optijd geleverd, Klein puntje iets minder gefrituurd uitjes over de rollen.

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en lekker! Bezorging top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestelbaar, keurig op tijd en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi met tonijn was erg nattig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitgebreide keus aan smaken. En erg lekker.

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ,zag er goed uit de bezorging was snel 3 kwartier voor ik had aangegeven maar goed beter te vroeg als te laat. Wat ik wel jammer vond was dat de bestelling niet compleet was. Er miste 1 hele rol van 8 sushi’s. Dus 9 euro !!

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi voor een goede prijs

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, zeker een aanrader

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op tijd!

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect, as always.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte heerlijk en vers gemaakt. Stond netjes op tijd klaar. Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi is superlekker, vers en ziet er ook nog 'ns uit zoals op de foto's.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en netjes op tijd zeker voor een zaterdag.

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging heerlijke sushi

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi zijn vers en lekker. Bezorging is op tijd.

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi Ook als er per ongeluk iets geleverd wordt wat niet besteld is , lossen ze het meteen goed op Super!

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goeie sushi!! Zeker voor herhaling vatbaar. Jammer dat jullie niet bezorgen in Boekelo maar ophalen was het zeker waard :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker!

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke verse sushi.

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, en lekker snel bezorgd.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

super lekker!

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en altijd snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi voor een mooie prijs. De bezorgtijd die gemeld wordt, is ook echt de bezorgtijd. Erg fijn.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling was niet compleet en jullie waren telefonisch niet meer bereikbaar om het te herstellen. Hoe gaan jullie dit oplossen, omdat wij alles hebben betaald.

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eertse keer besteld wij vonden het super lekker.En de bezorger was mooi optyd. Voor herhaling vatbaar

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is heerlijk. Jammer dat de bestelling 3 kwartier te vroeg kwam. Ik had een tijd aangegeven. Hier werd niet naar gekeken. Toen ik vervolgens belde om dit aan te geven, werd hier heel kortaf op gereageerd. Jammer..

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker, echt een aanrader

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zeker herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi! Bestelling ook netje precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker genieten van de sushi

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi. Waar het tegenwoordig vaak langer duurt voordat je bestelling komt was Mito Sushi 20 minuten eerder dan ze aangaven, super!.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, smaakvol en snelle bezorging!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was erg snel en de kwaliteit was goed. De verhouding rijst/vulling is ook erg goed! Dit is een nieuwe favoriet!

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging en heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Een aanrader. Vriendelijke mensen.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Heerlijke sushi.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er binnen 15 minuten. De Pokebowl was heerlijk.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd. Erg lekker. Het vegetarische aanbod zou nog iets uitgebreider mogen.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel keus en alles was heel lekker. Precies geleverd op de aangegeven tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Een uitstekend smakende sushi. Prima.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, een aanwinst voor de wijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor de eerste keer bij jullie besteld. Dit was zeker niet de laatste keer. Ontzettend lekker gegeten. Super 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker! Bezorgen was op tijd

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi en netjes op tijd! Kunnen diverse sushi tenten nog wat van leren..

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker weer

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte sushi. Een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en heel snel bezorgd. Kortom uitstekend

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top. Echt een aanrader

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Echte aanrader

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prijs/ kwaliteit is goed

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, alleen was de soja,gember en stokjes vergeten

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was werkelijk TOP kwaliteit, alle onderdelen van onze sushi box waren super vers, smakelijk en van grote kwaliteit, deze dame in Enschede weet wat ze doet. Waar voor je centjes en een no brainer om te bestellen.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top sushi.. smaakt verrukkelijk

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het ziet er goed en vers uit! De smaak is lekker. Bezorging prima op de opgegeven tijd.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en zeer vlotte levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Vanwege de drukte ging er iets fout met de bestelling, maar dit is naar volle tevredenheid opgelost en goedgemaakt. Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekkere Sushi! Vriendelijk personeel. Echte aanrader! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker en de bezorging was prima, zelfs 10 minuten te vroeg Alleen kon ik niet precies zien wat er in elk doosje zat Ik had gevraagd om een deel van de bestelling apart te houden van het andere deel met de bestelnrs erbij Helaas zat elke soort apart verpakt en stond er niet op wat t was of het bestelnr Nu moesten we met de folder erbij gaan uitzoeken wat wat was en dat gaf risico voor mijn zoon met leukemie die per defenitie geen rauwe vis mag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, goede service. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk gegeten.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Op de seconde precies bezorgd.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top sushi

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! We hebben genoten.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles weer heerlijk 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top top top Super lekker weer Sojazakjes veranderd en prima deze zakjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben er van genoten. Goed verzorgd en verrukkelijk.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zekers een aanrader

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk, goed verpakt en stond netjes op tijd klaar toen ik het kwam ophalen.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed !! Alles was goed warm precies optijd en heerlijk!!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en verzorgd en smakelijk afgeleverd

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden voor de eerste keer besteld, vonden het heel erg lekker! Misschien de rijst iets te nat... maar het smaakte voortreffelijk en zag er mooi uit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Aanrader Blij dat deze sushi zaak nu lekker dichtbij zit

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende sushi. Heerlijk vers en prima van smaak. Het zag er ook heel mooi uit. Oog wil ook wat. Bezorging was precies op de tijd die we aangegeven hadden, terwijl we een berichtje kregen dat het een kwartier later zou worden. Wij bestellen in het vervolg onze sushi hier. Niets dan lof.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heel goed en netjes ingepakt. Kwaliteit uitstekend en de prijs ook. Dit was de eerste keer dat we hadden besteld maar zeker niet de laatste keer

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Misschien alleen een beetje veel mais en bonen.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de eerste keer, maar zeker niet de laatste, het was heerlijk!

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het echt super lief dat briefje met het hartje erop (met extra sushi). Ik had een zware dag achter de rug en het deed heel wat me! Super grote glimlach en het was heel erg lekker, dank jullie wel!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, boven gemiddelde kwaliteit ten opzichte van anderen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam mooi optijd! En de sushi was verrukkelijk!!! Voor herhaling vatbaar! :-D

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerdere bestellingen waren super. Vandaag de bestelling bijna een uur later ontvangen dan dat het bezorgd zou worden. Warme gerechten waren dan ook al koud en sushi die crispy zou zijn was helemaal slap. Jammer.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super en erg lekker, goede service, vriendelijke medewerkers, op tijd klaar, nette zaak kortom zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Al meerdere malen verschillende dingen besteld, heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig! Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima en lekker. Vond het alleen niet iets te "spicey".

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers, ik heb er van genoten!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Toppie weer

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi. Alleen de saus in de zakjes is erg weinig en lastig te openen.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker goed verzorgd en op tijd.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en goede kwaliteit sushi

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi!!! Helemaal tevreden.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en snel bezorgd

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten afgehaald, het was heerlijk en mooi op tijd klaar.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over het eten en ik ga zeker nog vaker bestellen bij dit restaurant. Het eten is vers en smaakt zeer goed. Een dikke aanrader dus!! Bedankt Mito Sushi en tot snel ;)

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker maar heel jammer dat de soja saus stokjes en dergelijke er niet bij zaten😔

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! was lekker

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld vandaag en heel tevreden! Mooi op tijd en heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had ivm andere bestelling om 16.45 besteld, maar kreeg voor 16.15 mijn eten al. Moest dus alleen eten, had niet voor niks deze tijd. Qua kwaliteit vond ik het matig, de ebi maki had geen crunch en bij de temaki moest ik de zalm wel echt zoeken. Pluspunt was wel de gemixte boxen, anders dan anderen heb je hier in kleine boxen ook meer gemixt.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed en erg lekker. Vers van de per

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldige sushi! En eindelijk bij ons in de wijk. Prijs/kwaliteit is goed. Het stond netjes klaar toen ik het op kwam halen. Er zaten zelfs twee gratis specials bij en toen ik er nog iets bij wou was dat geen probleem en tegen een lagere prijs. Waarschijnlijk omdat het al tegen sluitingstijd was. Vriendelijk personeel ook! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld, er volgen er meer. Goede kwaliteit en smaak!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was snel en het eten was heerlijk 😋.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer uitstekend Lekker lekker lekker

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker.Fijn dat jullie op de Helmerhoek zitten.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was verrukkelijk ! Voor herhaling vatbaar.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer superlekker , aanwinst voor enschede. Heerlijk Alleen 1 dingetje : de soja zakjes zou ik persoonlijk vervangen voor bakjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Snel klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren heel tevreden over het eten. Netjes verpakt. Smaakte lekker. Voldoende gembervlokken, soja en stokjes mee geleverd. Één klein dingetje was dat we 1 gerechtje verkeerd bezorgd hadden. Kan gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De nabestelling werd goed verwerkt en stond keurig op tijd klaar. Het smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Omdat het gisteren zo goed smaakte, hebben we het vanmiddag weer gehaald. En ja, het smaakte weer goed :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers gemaakte sushi. Erg lekker. Ga zeker vaker.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk. Lekker vers.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het duurde erg lang voordat mijn bestelling klaar was (om 17:15 besteld, maar pas om 19:30 kunnen ophalen). Het was ook heel erg druk in de zaak. De sushi was lekker: vers en goed op smaak. Ook wat extra gekregen voor het lange wachten. Ik ga vaker bestellen.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer goed ! Duurde wat langer maar super netjes opgelost door extra sushi erbij te doen en een leuk berichtje bij de bestelling ! Volgende keer bestellen we er zeker weer.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16.30 uur bestelling geplaatst voor bezorging om 18.30 uur. Om 20.15 uur pas bezorgd. Ondanks excuses met extra toevoeging niet acceptabel.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer als bewoners van de helmerhoek besteld bij jullie om 17:53 uur en direct betaald. Om 19:30 dacht wij wat duurt het lang (in het mailtje stond 18:55 uur bezorgtijd) Dus met jullie gebeld uiteraard begrip dat het langer duurt. Als ik dan aangeef geen geld terug te willen maar eten én het zelf op willen halen is het goed. Als ik dan om 19:50 in de zaak kom en mijn gegevens doorgeef lijkt het goed te komen. Echter worden er bestellingen aangenomen aam de telefoon én Balie die worden verwerkt. Om 20:15 wederom navraag gedaan en weer bleek het niet klaar en heb ik mijn geld terug gevraagd!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk! Alleen jammer dat het bijna drie uur duurde voordat het bezorgt werd, sommige dingen waren koud en er zat geen sojasaus, wasabi en stokjes bij helaas!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld, we wouden het laten bezorgen om 17.45 , 18.10 kwam het aan en de bezorger was erg jong , zat aan de tas te friemelen en kwam aangelopen met z'n handen vies. Wat bleek dus dat onze sushi in de tas waren omgevallen en het een vies boeltje was geworden, bezorger wou de sushi bakjes recht zetten maar dat is zeker niet gelukt. Het zag er niet uit en We hebben het niet aangenomen en gevraagd om nieuwe sushi. Als tip aangegeven ook om elastiekjes om de bakjes te doen. Om 19.3o hebben wij met frustrerend gevoel weer gebeld dat we na 1,5 uur nog niks hadden ontvangen, dat vonden wij echt niet netjes en het leek alsof ze ons vergeten waren terwijl wij ook op de helmerhoek wonen dus heel dichtbij zitten. Om 20.00 is het uiteindelijk bezorgd, maar onze eetlust was helaas al weggenomen, het was prima maar deze eerste keer bezorging was vreselijk. Bedankt voor de extra sushi maar helaas hebben we dat ook niet opgegeten doordat het zo laat werd.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwart voor 5 via de site eten besteld. Bezorgtijd ingegeven van kwart voor 6. Mail ontvangen dat verwachte bezorgtijd 5 over 6 zou worden. Uiteindelijk om kwart voor 7 zelf naar restaurant gefietst, eten was nog niet klaar. Kwartier gewacht en uiteindelijk eten mee gekregen. Bij thuiskomst waren de warme gerechten koud (woon 5 minuten fietsen van restaurant) en er miste 1 gerecht. Qua smaak niks aan te merken als smaakte goed. Hopelijk hebben ze de volgende keer het organisatorisch beter voor elkaar.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte helemaal top!! :-)

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk! Nieuwe favoriet

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yum yum. Good food, better mood. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Bezorging was ook prima. Zeker vaker bestellen.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Super van smaak, vers. Ga zo door!!!! Spicy tuna echt fantastisch!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was heerlijk en snel bezorgd! Tot snel ☺️

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, ik moest wat langer wachten en kreeg er daarom een rol van 8 stukjes gratis bij.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit. Prima verzorgd en super vers. Ontzettend lekker.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Aanwinst voie onze wijk

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zoals je verwacht en bezorging was snel.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker! De bezorging was snel.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijke sushi met snelle levering.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet slim om het veganistische eten bij de gewone sushi in te verpakken. Door het vervoeren was de saus (waar melk in zit) ook over de veganistische sushi gekomen.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was ruim op tijd klaar. Maar ik ben meer/sterkere smaak gewend. De sushi was lekker maar de smaak mag op zijn minst gelijk zijn aan die van Tao, Ginza of Blue Sakura. Ik hoop dat jullie hier iets mee doen.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd...

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En snel bezorgd!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi's waren erg lekker en vers. Tijd indeling voor afhalen is nog niet helemaal goed maar dat is even wennen bij een nieuwe zaak ( paar extra sushi gehad voor het wachten) Super aardige bediening. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was niet compleet en miste veel sushi. Ook loopt het erg uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! De drukte konden ze nog niet aan, dit is te begrijpen op de tweede dag. Maar ze hadden het ook kunnen verwachten. Maar bestellen zeker nog eens vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, maar het duurde erg lang. Ruim van te voren besteld om af te halen maar heb zeker nog een half uur moeten wachten! Begrijpelijk wel op zo’n openingsdag maar wat extra communicatie zou hierin fijn zijn.. Helaas miste ik van mijn bestelling wel wat en kreeg ik een verkeerde rol mee. Het was wel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, echter hebben we er 55min op moeten wachten, beetje jammer, en ik begrijp dat het druk is ivm de opening, maar helaas werd er telefonisch ook niet opgenomen naar meerdere pogingen. Het eten was wel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit erg goed bezorging op tijd en dan op een openingsdag van ons een 10

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, smaakte heerlijk. Wel zou het handig zijn om de bezorger te zeggen het tasje recht te houden. Zodat de sushi er nog lekker uit ziet en niet alles in het bakje verspreid ligt. Zeker een aanrader. We gaan vaker bestellen. Lekker dicht bij huis.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Perfecte smaak. Heel erg vers. Beste sushi van Enschede tot nu toe. (Heb ze allemaal geprobeerd :)

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak en vulling waren goed. Misschien overstappen grotere verpakking sojasaus. In de zakjes zit erg weinig.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl was heel veel rijst in verhouding tot andere ingrediënten. 80/20. Er zaten geen sojabonen in.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Qualiteit prima. Service prima. Bestelling op tijd gebracht.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit uitstekend, bezorging daarentegen veel te laat. Begrijpelijk want het was de eerste openingsdag, maar een telefoontje was hier wel op z’n plaats geweest. Een klant anderhalf uur laten wachten terwijl we de bestelling al uren van te voren hadden doorgegeven is niet netjes.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heel erg lekker! De prijzen is erg goed.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Ik had een bestelling geplaatst en heb het opgehaald. Thuis kwam ik erachter dat ik een sushibox had die ik niet had besteld. Terug gegaan en dit aangegeven, na even wachten kreeg ik de juiste sushi op. Men mag hier wel iets ruimhartiger mee omgaan en bij iets wat verkeerd is geleverd iets extra's geven. Men mag wel wat meer sojasaus bij een bestelling geven.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie eerste dag hier op de helmerhoek, en wij zijn direct enthousiast! Heerlijke sushi. Zeker weten dat wij vaker gaan bestellen😃

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi We gaan zeker nog een keer bestellen Lekker dichtbij, aanwinst voor de helmerhoek

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Een aanrader om hier te bestellen! Veel succes!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, blij verrast. Geen standaardrollen, iets prijziger dan sommige anderen, maar je krijgt dat ook echt waar voor je geld. Vers en verassend! Wij gaan zeker vaker bestellen.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker Smaakte goed vers Zeker nog een keer

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede kwaliteit. Smaakt uitstekend. Mooie variatie. We hebben genoten en komen zeker terug. Mitosushi is een aanwinst voor Enschede.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was niet goed verpakt, waardoor saus uit de bakjes is gelopen. Twee kleine zakjes sojasaus voor een grotere bestelling is best karig. De kwaliteit van de sushi zou ik classificeren als gemiddeld.